Bőrfiatalító Enzimes Peeling

Finom  enzimes peeling gél, amely az elszarusodott, a hatóanyagokat felvenni képtelen bőr finom eltávolítására alkalmazható. Kisimítja a bőr felszínét és ideális kezdést biztosít egy hatóanyagos kezeléshez. A tiszta és finom állagú enzimes peeling gél különösen hasznos, ha fiatalítani szeretnénk a bőrt.

Kiszerelés: 50 ml

25 000 Ft

Leírás

Az esetlegesen nagyobb mennyiségű elszarusodott bőr finom eltávolítása kisimítja a bőr felszínét és ideális kezdést biztosít egy aktív hatóanyagos intenzív kezeléshez. A tiszta és finom állagú enzimes peeling gél különösen hasznos, ha fiatalítani szeretnénk a bőrt.

A termék szubtilizint tartalmaz, egy speciálisan, biotechnológiailag előállított protázt amely képes a fehérjéket lebontani. Csak a bőr felületén fejtik ki az enzimek a tevékenységüket, úgy távolítják el az elszarusodott bőrsejtek közötti kötőanyagot, mint a bőr saját enzimjei. Ebben a tekintetben a bőr saját anyagcsere folyamatait imitálja.

A sejtfeloldódás biokémiai folyamata megnövekedett sejtregenerációhoz vezet, végül pedig egy simább bőrszerkezethez. Ebben az értelemben a biológiai peelingnek vélhetően gombaellenes hatása is van.

Használata

Vidd fel a terméket az arc, a nyak megtisztított területére. Hagyd az arcodon egész éjjel 28 napon át, reggelente mosd le  langyos vízzel.  A doboz tartalma egy 28 napos kúra elvégzéséhez elegendő mennyiséget tartalmaz.

Hatóanyagok

Szubtilizin: biotechnológiailag előállított enzim, mely feloldja a fehérje vegyületeket a szaruréteg felső bőrsejtjei között, elősegíti az epidermisz hámlasztási folyamatát. Az enzim víz-glicerin oldatban található a termékben és hosszantartóan stabil marad.

Tippek, trükkök

Bármilyen peeling érzékennyé teszi a bőrt az UV sugárzásra, ezért biztosítsd a megfelelő UV védelmet napközben. Használj fényvédőt és csak ezt követően használd a nappali ápoló krémedet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bőrfiatalító Enzimes Peeling” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment