„Talán a legnehezebb számomra, hogy rutinná tegyem a face-yogát és igen is, szánjam magamra azt a 10 - 15 percet naponta, a saját napomból és időmből. Mind rohanva éljük az életünket, aztán egy napon belenézünk a tükörbe, és hopp... azon kapjuk magunkat, hogy hová tünt az elmúlt 10-20-30 ...sok év... Még ha fiatalnak is erezzük magunkat, a bőrünk, az arcunk az első visszajelzés magunkról, a világnak, arról ahogy élünk... Kozmetikusként én ismerem a szépségápolás , megannyi formáját , drasztikus beavatkozások tömkelegét. Gondoljunk csak bele, hogy mennyit vagyunk képesek fizetni egy - egy kezelésért a feltöltések, a mezoterapia, a hifu, a plazma kezelések ára (sorolhatnám napestig) az egekben, szinte mind érzésteletésben történnek ami alapból hatalmas sokk a bőrnek... Kérdezem én, miért tesszük ezt magunkal? Miért bántjuk magunkat? Mikor minimális figyelemmel, életmódszerűen fiatalok , fiatalosak maradhatunk? Az , aki a természetes szépségápolás mellett teszi le a voksát, és igen is magára szánja azt a pár percet, AMI MINDEN NŐNEK IGENIS JÁR!!!! Nemcsak az arca fog megfiatalodni, de az elméjére is fantasztikus hatással lesz! A yoga köztudottan gyógyító hatású, miért vonnánk ezt meg pont az arcunktól ? Csillával volt szerencsém személyesen is találkozni, nemcsak fantasztikus tréner, masszőr és szépség terapeuta, de csodálatos ember is! Ajándék vagy ennek a földnek alkoss továbbra is csodákat és persze oszd meg velünk . Kívánom, hogy minden nőhöz jussanak el a szavaid! És Te, aki ezt olvasod, mond ki: MEGÉRDEMLEM!”
Linda
"Az ötnapos tréning első hatásait 10 nap után kezdtem el érezni, az arcbőröm elkezdte "beinni" a krémeket. Pár nappal később eltűntek a szárazabb, érdesebb területek, megszűnt a pirosság is, csökkent a kiütések mennyisége. Megdöbbentő, hogy ezek szerint eddig alig jutott be a hatóanyag és két hét arcjógával már átjárható lett a bőröm. Egy hónapnyi gyakorlás után kisimultak az enyhébb ráncaim, a mélyebbek nem látszanak annyira, de a legkülönösebb az, hogy ki tudom tapintani az állkapocs csontomat. Nem gondoltam, hogy ennyire be vannak feszülve ezen a tájon az izmaim, most, hogy már nincsenek állandó feszültségben, érzem, ha épp nem lazák. Sosem voltam jó barátságban az arcommal, azt hiszem azért, sosem néztem meg ennyire, nem foglalkoztam vele eleget, a rendszeres gyakorlással 40 évnyi távolságtartás után végre megismertem. 🙂 "
Amanda
„Én is megkaptam egyből Csillától az arcjóga tréning hozzáférési linkjét, majd öt napon keresztül a leckéket, jegyzeteket. Szeretettel ajánlom Nektek Csillát, és a szolgáltatásait is, valamint az arcjógát, ha szeretnétek megőrizni arcbőrötök szépségét, feszességét. Nem mellesleg az anyag nagyon baráti áron hozzáférhető, korlátlan ideig, tehát bármikor vissza tudod nézni, ha most épp nem érsz rá. Hálásan köszönöm itt is Csilla . És tényleg szívből ajánlom, hogy próbáljátok ki.”
Réka

Chill & Young Beauty
Szépség és fiatalság szike nélkül!

Az arcjóga egy több mint 70 hatékony gyakorlat kombinációját tartalmazó módszer, mely fokozza az arc izmainak rugalmasságát, késlelteti a ráncok kialakulását, formálja az arcot és pozitívan hat az elmére is. Az arcjóga támogatja a belső harmónia megteremtését és a feszültség levezetését is.

Ahogy a test izmait, úgy az arcizmokat is lehet, sőt szükséges megmozgatni a vonzó, fiatalos megjelenés érdekében.

Az arcjóga gyakorlatokat tükör előtt végezzük, melyek csökkentik az arc területén felhalmozódott feszültséget, lazítják a feszült arcizmokat, így csökkentve a ráncokat. 

A  gyakorlatok hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés is, ami üde, egészséges, ragyogó arcbőrt és évekkel fiatalabb megjelenést eredményez. 

Csupán napi 15 perc arcjóga  már 2 hét után látható változást hoz.

Az arcjóga gyakorlatok könnyen elsajátíthatók, teljesen biztonságosak, nincs kellemetlen mellékhatásuk és fájdalommal sem járnak.

Hogyan fejti ki hatását?

A bőr öregedése, a ráncok kialakulása részben a kollagén és elasztintermelés csökkenésének, a nem megfelelő kozmetikumok használatának és az arc területén az évek folyamán összegyűlt stressznek a következménye.

Ez a stressz folyamatosan feszültség alatt tartja az arcizmokat. A feszült izmok megrövidülnek, és lefelé húzzák az arc összes izmát, így az arcbőrt is. Ezért alakulnak ki a ráncok, a megereszkedett, petyhüdt bőr, a toka, a szem alatti táskák, szarkalábak.

Az arcjóga és a  szépség- és fiatalság megőrzésének titka négy fő pilléren nyugszik:

 1. az arcizmok lazítása és a feszültség csökkentése
 2. az arcizmokat tonizáló arcjóga gyakorlatok, arcmasszázs
 3. a bőrtípusnak megfelelő, hatóanyagazdag kozmetikumok használata
 4. a belső harmónia megteremtése

E négy tényezőt ötvözve szép, vonzó és ellenállhatatlan lehetsz szike nélkül.

Mit szólnál hozzá, ha arra invitálnálak, hogy ismerd meg az arcjóga fantasztikus hatásait is?

20210903_135755

Íme néhány, a rendszeresen végzett arcjóga jótékony hatásai közül:

 • magabiztosabb leszel
 • fiatalos kinézetet eredményez
 • boldogabbá, nyugodtabbá válsz
 • csökkenek a ráncaid
 • élesednek az arcod vonásai
 • megtanulsz jobban koncentrálni
 • csökkenek a szarkalábak és a karikák a szemeid körül
 • simává, ragyogóvá válik a bőröd
 • a homlok ráncai csökkennek
 • az arc szimmetrikusabbá válik
 • megszünteti az arc területén lévő ödémát
 • vonzóvá varázsolja a tekinteted

Csatlakozz az ArcSzobrászok közösségéhez!

Légy vonzó, fiatalos életed minden napján!

Média megjelenések