Czibere Csilla

szépség restaurátor, arcjóga tréner, az Chill & Young Beauty – Arcjóga módszer és közösség létrehozója, vezetője, üzletasszony

Először is engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam.

Több, mint 8 éve találkoztam először az arcjógával, de akkor még csak saját magam szépítésére alkalmaztam. Jól éreztem magam a gyakorlatok elvégzése után, és rendkívül gyorsan látványos eredményt tapasztaltam. Amikor elkezdtem az arcjógát és a bőrtípusnak megfelelő bőrápolást együtt alkalmazni sokkal gyorsabban és látványosabb eredményeket tapasztaltam. Ekkor még mindig csak magamon kísérleteztem.
Amikor 2020-ban visszaköltöztem Spanyolországból Magyarországra, kezdtem el igazán gondolkodni azon, hogy kozmetikusként, masszőrként, ha lezárások lesznek a járvány miatt mit fogok kezdeni magammal.

Aztán érdekes dolog történt. Egy azon napon két számomra kedves ember is felhívott (egymástól függetlenül), hogy annyira elégedettek az eredménnyel, amit a tanácsaim alapján végzett gyakorlatoknak köszönhetnek, hogy ezt a tudást tovább kellene fejlesztenem, és meg kellene osztanom még több emberrel, akár online formában is.
Azonnal jelentkeztem egy tréneri képzésre, közben pedig beszereztem minden, a témához kapcsolódó szakirodalmat.

2021. januárjában elindítottam az „ArcSzobrászat – A plasztikai beavatkozás még várhat” Facebook csoportomat. Ezt követően az online arcjóga tréningek is elérhetővé váltak, melyek segítségével ma már több száz nő arcjógázik, szépül belföldön és külföldön egyaránt.

2022. óta az online jelenléten túl személyes formában is szépítem a hozzám forduló hölgyeket, urakat, előadásokat tartok a plasztikai beavatkozás nélküli szépség és fiatalság megőrzésről.

Ha elakadtál a szépségápolás útvesztőjében és jól jönne egy kis segítség mit kellene tenned a szépséged, fiatalságod megőrzése érdekében, szeretettel várlak, hogy együtt találjuk meg az utat a plasztikai beavatkozás nélküli bőrfiatalításhoz.

 

Szeretettel: Czibere Csilla
Czibere Csilla