Czibere Csilla

szépség mentor, arcjóga tréner, az ArcSzobrászat – Arcjóga módszer és közösség létrehozója, vezetője, üzletasszony.

Ha elvonatkoztatunk a titulusoktól, az a nő aki a harmincas évei elején a fejébe vette, hogy élete minden napján, egészséges vonzó és fiatalos nőként éli az életét.


A világ több országában élt, tanult, dolgozott, mindenhol a szépség, egészség, fiatalság megőrzését támogatva. Felismerte, ahhoz, hogy egy nő vonzó legyen élete minden napján több dologra szükséges figyelnie.

Éppen ezért, hogy ügyfeleit sokrétűen tudja támogatni szépségük, fiatalságuk megőrzésében számos terápiás módszert, technikát sajátított el. Nemzetközi szinten elismert szépség terapeutáktól, táplálkozási tanácsadóktól, plasztikai sebészektől, arcjóga trénerektől tanult és tanul mai napig.

Munkája a szenvedélye.


Küldetése, hogy átadja a magyar nőknek azt a tudást, hogyan tudják a szépségüket, fiatalságukat megőrizni plasztikai beavatkozások nélkül, az arcjóga és a tudatos bőrápolás párosításával. Emelni kívánja a nők önbizalmát, azáltal, hogy programjai hatására az az arc tekint vissza rájuk a tükörből, amire vágynak. Hiszi, ha a megjelenés változik, fiatalodik, az pozitív hatással van életünk minden területére.


Mottója : Változtasd meg az arcod, változtasd meg az életed!


Amennyiben már a plasztikai beavatkozást fontolgatod, vagy elakadtál a szépségápolás útvesztőjében, Csilla az a szépség mentor, aki utat mutat és elvezet a valódi, plasztikai beavatkozás nélküli bőrfiatalításhoz.


Szeretettel: Czibere Csilla
Czibere Csilla