Elégedett hölgyek

„Talán a legnehezebb számomra, hogy rutinná tegyem a face-yogát és igen is, szánjam magamra azt a 10 - 15 percet naponta, a saját napomból és időmből. Mind rohanva éljük az életünket, aztán egy napon belenézünk a tükörbe, és hopp... azon kapjuk magunkat, hogy hová tünt az elmúlt 10-20-30 ...sok év... Még ha fiatalnak is erezzük magunkat, a bőrünk, az arcunk az első visszajelzés magunkról, a világnak, arról ahogy élünk... Kozmetikusként én ismerem a szépségápolás , megannyi formáját , drasztikus beavatkozások tömkelegét. Gondoljunk csak bele, hogy mennyit vagyunk képesek fizetni egy - egy kezelésért a feltöltések, a mezoterapia, a hifu, a plazma kezelések ára (sorolhatnám napestig) az egekben, szinte mind érzésteletésben történnek ami alapból hatalmas sokk a bőrnek... Kérdezem én, miért tesszük ezt magunkal? Miért bántjuk magunkat? Mikor minimális figyelemmel, életmódszerűen fiatalok , fiatalosak maradhatunk? Az , aki a természetes szépségápolás mellett teszi le a voksát, és igen is magára szánja azt a pár percet, AMI MINDEN NŐNEK IGENIS JÁR!!!! Nemcsak az arca fog megfiatalodni, de az elméjére is fantasztikus hatással lesz! A yoga köztudottan gyógyító hatású, miért vonnánk ezt meg pont az arcunktól ? Csillával volt szerencsém személyesen is találkozni, nemcsak fantasztikus tréner, masszőr és szépség terapeuta, de csodálatos ember is! Ajándék vagy ennek a földnek alkoss továbbra is csodákat és persze oszd meg velünk . Kívánom, hogy minden nőhöz jussanak el a szavaid! És Te, aki ezt olvasod, mond ki: MEGÉRDEMLEM!”
Linda
"Az ötnapos tréning első hatásait 10 nap után kezdtem el érezni, az arcbőröm elkezdte "beinni" a krémeket. Pár nappal később eltűntek a szárazabb, érdesebb területek, megszűnt a pirosság is, csökkent a kiütések mennyisége. Megdöbbentő, hogy ezek szerint eddig alig jutott be a hatóanyag és két hét arcjógával már átjárható lett a bőröm. Egy hónapnyi gyakorlás után kisimultak az enyhébb ráncaim, a mélyebbek nem látszanak annyira, de a legkülönösebb az, hogy ki tudom tapintani az állkapocs csontomat. Nem gondoltam, hogy ennyire be vannak feszülve ezen a tájon az izmaim, most, hogy már nincsenek állandó feszültségben, érzem, ha épp nem lazák. Sosem voltam jó barátságban az arcommal, azt hiszem azért, sosem néztem meg ennyire, nem foglalkoztam vele eleget, a rendszeres gyakorlással 40 évnyi távolságtartás után végre megismertem. 🙂 "
Amanda
„Én is megkaptam egyből Csillától az arcjóga tréning hozzáférési linkjét, majd öt napon keresztül a leckéket, jegyzeteket. Szeretettel ajánlom Nektek Csillát, és a szolgáltatásait is, valamint az arcjógát, ha szeretnétek megőrizni arcbőrötök szépségét, feszességét. Nem mellesleg az anyag nagyon baráti áron hozzáférhető, korlátlan ideig, tehát bármikor vissza tudod nézni, ha most épp nem érsz rá. Hálásan köszönöm itt is Csilla . És tényleg szívből ajánlom, hogy próbáljátok ki.”
Réka