Szeretet - Hit - Öröm - Szenvedély - Álmok - Inspiráció - Célok – Változás

Moonversum,
a Szépség és Tudatosság Pohara

Egy új pohárstílus, melyet a kristályok és Dr. Masaru Emoto japán tudós kutató munkája ihletett meg. Minden Moonversum által készített pohár stílusos, kifinomult, elegáns és művészi. A Moonversum az egyszerűséget, a szépséget és az egyediséget ötvözi minden egyes darabjában.
Életünk során nap mint nap körbevesz bennünket a víz. Fontos része az életünknek, nélkülözhetetlen a számunkra, mégis nagyon keveset tudunk róla.
A víz alapvető lételemünk, nélküle csak néhány napot bír ki a szervezetünk. Ahhoz, hogy fenntartsuk a test egészséges egyensúlyát, ajánlott naponta 2-3 liter vizet fogyasztani.

A víz:

 • méregtelenít
 • segíti a fogyást
 • javítja az emésztést
 • megszünteti a fejfájást
 • hozzájárul a kollagén termelődéséhez
 • javítja a koncentrációs készséget
 • emeli az életenergiát
 • javítja az életminőséget
 • támogatja az immunrendszert
 • ragyogóbbá varázsolja a bőrt
 • lelassítja az öregedési folyamatot
 • növeli a fizikai teljesítő képességet
 • fenntartja a test optimális működését

A vízfogyasztás hatással van a szervezet összes funkciójára és támogatja a hosszú egészséges életet.

Víz - Több, mint H2O. A víz fontos információhordozó.

Dr. Masaru Emoto világhírű japán tudós és író, kutató munkája során arra a felfedezésre jutott, hogy a gondolatok, a szavak és az érzelmek hatnak a minket körülvevő fizikai valóságra, így a vízre is. A hosszú kutató munka vezette arra a felismerésre, hogy a víz befogadja, tárolja és szállítja azt az információt, amellyel érintkezésbe kerül. Az elfogyasztott vízzel nemcsak folyadékot veszünk magunkhoz, hanem az élet és a természet rezgéseit is. A víz minden információt elraktároz végtelen körforgása során.

Minden energia, mindennek van rezgése, a gondolatoknak, az érzéseknek is. A víz velünk együtt rezeg. A testünkben lévő víz rezgésének minőségére kihatnak az érzelmi és szellemi minőségeink. Mivel a testünk több, mint 70 % – át víz alkotja, és a víz információhordozó, egyáltalán nem mindegy, milyen érzelmi állapotban töltjük a napjainkat, és milyen gondolatok töltik be elménket. Nyugalom, szeretet, hála, és öröm érzése él bennünk, vagy stressz, harag, és félelem árnyékolja be életünket? Mindez hatással van a megjelenésedre, a bőröd, arcod állapotára, az önbizalmadra, az egész életedre.
Moonversum a Pohár – Több, mint amit a szem lát. Egy pohár az elmének. Egy pohár a szívhez, a lélekhez. Egy pohár a szépség és fiatalság megőrzéséért.
Minden egyes kristály, ami be van építve a pohár aljába egyedülállóan különleges, mint Te. Egyedi történettel, tapasztalattal és fejlődési folyamattal rendelkezik, akárcsak Te. A poharak és a kristályok elvarázsolnak. Nem véletlenül szeretsz bele a Moonversum Pohár ragyogásába. Amikor valamelyik Moonversum Pohár a benne lévő kristályokkal különösen vonzza a figyelmed, az jelentőségteljes üzenettel bír a számodra. Figyelj a belső képekre, érzésekre!
A kristállyal energetizált víz egyedi módon járul hozzá a személyes fejlődésedhez, tudatosságodhoz, önmagad emeléséhez, hogy emlékezz arra, ki is vagy valójában és soha ne felejtsd el csodálatos vagy.
A maga páratlan módján támogatja a szépséged, fiatalságod megőrzését, teszi tisztává és szeretetteljessé gondolataid, szavaid, érzéseid, és a cselekedeteid a mindennapokban. Egyéniségednek leginkább megfelelő módon segít megvalósítani a céljaidat a fizikai világban.
Szándékod és hited elengedhetetlen a változáshoz. Tetteid által valósul meg az, amire vágysz.

Botswanai achát
Lápisz lazuli
Hematit
Ametiszt

A Moonversum filozófiája

Hiszünk a jelen pillanat erejében, és a most hatalmában.

Hiszünk abban, ha érzéseinket és gondolatainkat rezgésbeli harmóniában tartjuk a vágyainkkal, akkor egy szebb és tudatosabb életet tudunk teremteni magunk, mások és a világ számára.

Hiszünk a víz éltető erejében és abban, hogy a napi rendszeres vízfogyasztás támogatást nyújt abban, hogy ragyogjunk életünk minden napján.

A poharak hagyományos üvegfújással, magyar üvegfúvó mesterek által kézzel készített minőségi termékek. A Moonversum Pohár ötlete egy kreatív alkotó munka eredménye. A gondos figyelemmel, kézzel válogatott és kézzel beépített kristályok páratlan színvilága teszi a Moonversum Poharakat különlegessé.  A kristályok körül esetlegesen megjelenő buborékok a kézi munka sajátos jegyei, melyek még inkább hangsúlyozzák minden egyes pohár különlegességét.

A Pohár űrtartalma: 380 ml.

Minden Moonversum Pohárhoz tartozik egy jövőt formáló kristály gondolatok kártya, pozitív megerősítő üzenetekkel, amit ajándékba adunk.

Merülj el a Moonversum poharak káprázatos világában és figyeld melyik pohár szólít meg!