kozmetikai csomag, mint fizikai termék

1–16 termék, összesen 41 db

Azonnali Feszesítő Szérum

Azonnali Feszesítő Szérum

25.400Ft

Azonnali emelőhatású szérum az érett bőr számára. Revitalizáló Cellular Regeneration Complex és bőrtónusító tengeri kollagénnel, valamint a tengeri kollagénnel néhány perc alatt új ragyogást és frissességet kölcsönöz a bőrnek, miközben a bőr teljes regenerálódását is biztosítja.

Kiszerelés: 30 ml

Enzimes Peeling

Bőrfiatalító Enzimes Peeling

19.200Ft

Finom  enzimes peeling gél, amely az elszarusodott, a hatóanyagokat felvenni képtelen bőr finom eltávolítására alkalmazható. Kisimítja a bőr felszínét és ideális kezdést biztosít egy hatóanyagos kezeléshez. A tiszta és finom állagú enzimes peeling gél különösen hasznos, ha fiatalítani szeretnénk a bőrt.

Kiszerelés: 50 ml

Bőrmegújító Balzsam

13.800Ft

Krém a ‘stresszes’ bőr megnyugtatására intenzív hámlasztás vagy lézeres kezelések után is regeneráló hatású.

Kiszerelés: 75 ml

Frissítő szemránc zselé 30 ml

Frissítő Szemránc Zselé

18.600Ft

Azonnali hatású, frissítő szemránc zselé. Kisimítja a szárazság okozta ráncokat és nedvességgel látja el a bőrt. Csökkenti az ödémát, a  duzzanatokat és hat a szem körüli sötét karikák ellen.

Kiszerelés: 30ml

Frissítő Tonik

Frissítő Tonik

14.400Ft

Lágy, alkoholmentes tonik igénybevett bőrre. Helyreállítja a bőr egyensúlyát, az igénybevett bőr felfrissül, tónusa javul és észrevehetően friss lesz.

Kiszerelés: 200 ml

Intenzív Nyugtató Szérum

Intenzív Nyugtató Szérum

28.000Ft

Intenzív nyugtató szérum, mely regenerálja és megerősíti a természetes bőrgátat és hidratálja a bőrt. A gyulladáscsökkentő hatóanyagok megnyugtatják az irritált bőrt, enyhítik a bőrpírt.

Kiszerelés: 30 ml

Kiegyenlítő Krém

Kiegyenlítő Krém

18.000Ft

A Kiegyenlítő Krém harmonizálja a száraz és zsíros bőrfelületek lipidtartalmát, csökkenti és normalizálja a faggyú túlzott áramlását és helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát.

Kiszerelés: 50 ml

Lágy nyugtató tonik

19.800Ft

Bőrmegemelőhatású, hűsítő tonik, amelyet kifejezetten az irritációra hajlamos, érzékeny bőrre terveztek. Nyugtató érzékeny bőr komplexet  és allantoint tartalmaz.

Kiszerelés 200 ml