Czibere Csilla

szépség restaurátor, arcjóga tréner, az Chill & Young Beauty – Arcjóga módszer és közösség létrehozója, vezetője, üzletasszony

Szolgáltatások

Arcjóga Tréningek

Az arcjóga gyakorlatai lazítják az arc izmait, kisimítják a ráncokat, üdévé varázsolják a fáradt arcot, már 2 hét rendszeres gyakorlás után. Egyéni, csoportos, online és offline programok közül válaszd a számodra leginkább megfelelőt.

Személyre szabott arcjóga tréning

Egyéni, személyre szabott arcjóga tréning a Te arcodra és igényeidre szabva. Online és offline formában is elérhető.

Workshopok

Online Arcjóga Tréning
Arcjóga Workshopok
Arcjóga Táborok
Céges rendezvények
Bemutatók

Kínai fejmasszázs

Akár csak a talpon vagy a kézen az arcon és a hajas fejbőrön is találhatók akupunktúrás, akupresszúrás pontok, melyek egy-egy szervhez köthetők és javítják a szervek működését

Kozmetikai kezelések

Professzionális, azonnali látványos változást eredményező kezelések, hatóanyaggazdag Janssen kozmetikumok alkalmazásával.

Rólunk mondták

"Csillával való együttműködés nagyon könnyen ment. Felkészült, professzionális és alapos volt. Sok mindent át tudtunk beszélni. Sok jó tanáccsal ellátott! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek."
Birta Kitti
"Köszönöm szépen ezt a mai szuper masszázst és a tanácsokat. Az egyik legjobb dolog volt mikor elmentem Hozzád először! Te nem csak egy masszőr vagy, hanem valami hihetetlenül nyugtató személyiség számomra! Örülök, hogy ismerhetlek."
Danyikó Andrea
"A Csillától kapott masszázs nagyon különleges volt. Nemcsak a masszázs gyertya miatt, hanem, mert több technikát kombinálva, az éppen aktuális állapotomra szabta a mozdulatait. Még a migrénem is enyhült! Köszönöm! "
Fischer Zsófia

Média megjelenések

naturportal-czibere-csilla-cikkei
40plusz-czibere-csilla-cikkeiv
carrie-magazin-czibere-csilla-cikkei
style-czibere-csilla-cikkei